Kronborg Sikring

Kronborg Sikring løber stærkt i Københavns Lufthavn

Et stort byggeprojekt er netop påbegyndt i Københavns Lufthavn. Transitområdet i Terminal 2 udvides, og samtidig etableres en ny “finger”. Projektets størrelse betyder, at håndværkere må på natarbejde for at mindske generne for de mange rejsende i lufthavnen.

Kronborg Sikring var med, da første spadestik blev taget til den massive udvidelse af Københavns Lufthavn. Som underleverandør til Jakon A/S leverer Kronborg Sikring sikringsløsninger til 20 nye butikker i lufthavnen.

Butikkerne sikres med stilfulde rullejalousier i en brunlig nuance. De sikrer et ensartet udtryk for lufthavnsområdet – og ikke mindst en nødvendig og uundværlig sikring af butikkerne.

Kronborg Sikrings montører er spændte på det store projekt, der byder på anderledes arbejdstider og arbejdsforhold pga. sikkerheden i lufthavnen. Det er et kæmpestort projekt, der beløber sig til 1,2 milliarder kroner. Og det er en del af en større udvidelse af faciliteterne i Københavns Lufthavn, som samlet runder næsten 20 milliarder kroner.

Rullejalousierne fra Kronborg Sikring integreres elegant i omgivelserne samtidig med de giver perfekt sikring. Læs mere om vores rullejalousiløsninger lige her.