Kronborg Sikring

RULLEGITTER DEN IDEELLE SIKRINGSLØSNING MED GODT GENNEMSYN PRAKTISK BETJENING NØGLE ELLER KODETASTATUR RULLEGITTER DIN NÆSTE SIKRINGSLØSNING? DIN FAVORIT? BESTIL ET TILBUD ALLEREDE I DAG

Rullegitter til butik, kontor eller lager

Rullegitter er en ideel løsning til butikssikring af åbninger, hvor man ønsker et godt gennemsyn ind i butikken og perfekt integration i butiksmiljøet uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Når du vælger Kronborg Sikring, er du sikker på, at få topkvalitet til de bedste priser. Vi har egenproduktion i Lystrup ved Aarhus, hvor vores kompetente team udvikler de bedste rullegitterløsninger til alle behov i butik, kontor eller lager. Vi udvikler gitterløsningen til lige præcis dit behov, og du behøver ikke tænke på, om prisen løber løbsk. Bestil dit tilbud allerede i dag, og du vil blive overrasket over, hvor meget du får hos Kronborg Sikring. Mange års erfaring og kompetente medarbejdere giver os mulighed for at tilbyde landets bedste rullegitterløsninger.

Lad Anders give et tilbud!

Ring direkte til Anders, så vender han tilbage til dig med pris og tilbud på dit projekt indenfor 2 hverdage.

Du kan ringe direkte til Anders på tlf. 2171 2287. Han kan også fanges på e-mail:  anders@kronborg-sikring.dk

Vi tilbyder:

 • Salg af rullegitter til privat og erhverv
 • Rullegitter til døre og vinduer
 • Rullegitterløsninger til butik, kontor eller lager
 • Rullegitter integreret smukt i butiks- eller kontormiljø

Rullegittersikring er udført i stærkt aluminium i maskestørrelserne 165 x 73 mm, 110 x 73 mm og 55 x 73 mm.

Vores rullegitter er klassificeret i BLÅ sikringsklasse i henhold til Forsikring og Pension – tidligere SKAFOR.
Gittersikringen monteres lodret i siderne på aluminiumsstyreskinner i størrelsen 70 x 40 mm, med lyddæmpende udskifteligt neopren. Fremdrift i gittersikringen sker via en 230V indbygget rørmotor, der dimensioneres efter rullegitterets størrelse.

Som standard til Kronborg Sikrings rullegitre medfølger en praktisk nøglekontakt til den indvendige montage. Såfremt betjeningen skal sidde udvendigt, anbefales kodetastatur til gittersikringen.

Bestil en pris på rullegitter hos os allerede i dag! Vi har ikke en specifik rullegitter prisliste at gå efter, fordi vi tror på speciallavede løsninger – til gengæld er vi altid klar til at hjælpe dig på telefon eller e-mail – i forrygende fart, så du kan komme videre med dit rullegitterprojekt.

Kontaktformular - Bestil tilbud

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Hvordan vil du helst kontaktes?

  Kommentarer