Kronborg Sikring

Rådgivning

- vi rådgiver om den rette sikkerhedsløsning til din branche

Få rådgivning af Thomas

Vi tror ikke på hyldevarer

De fleste sikringsløsninger kræver, at de indtænkes korrekt og forholder sig til branchespecifikke behov. En hyldevare ligner måske på overfladen et godt køb, men uden tilpasninger og viden er der stor risiko for både ekstra omkostninger, og enhver ansvarligs værste mareridt: at sikringen svigter i det kritiske øjeblik.

Vi bidrager med ekstra værdi, når vi får lov at rådgive og skræddersy din løsning. Så kan både vi og du sove godt om natten.

Branchespecifik viden giver tryghed

Detail

Vi tilbyder den individuelle løsning, tilpasset og klar til butikkens faktiske forhold. Vi er tilstede ved tilbudsgivning og kommer forbi, besigtiger og foretager den sikre måltagning og tager højde for andre installationer.

Rådgiver

Med mere end 25 års erfaring fra sikringsbranchen med tyveri og brand, har vi oparbejdet en vidensbank, som gør os i stand til at hjælpe med finde den rigtige løsning og opfylde stillede myndighedskrav. Vi tegner og står klar med seriøs rådgivning.

Entreprenør

Fra tilbudsfasen til endelig færdiggørelse med dokumentation, er vi det sikre valg som samarbejdspartner. Vi er sammen med entreprenøren fra start til slut, med byggefasen, byggemøder, tidsplaner og endelig afvikling. Vi taler samme sprog i hele processen. 

Indretningsarkitekter

Med professionelle personer i organisation i forbindelse med projektering, tegning, etableringsfasen og udførelsen, kan vi hjælpe jer med at få en etableret en facade og en butik, i det tempo I ønsker.

Butikskæder

Som landsdækkende sikringsvirksomhed og personer spredt ud over hele landet og service tlf. 24/7, opnår man branchens bedste valg som samarbejdspartner. Med egen produktion og egne udkørende montører, er markedets mest fleksible spiller på banen. Fra start til slut handler vi I jeres interesse,
men til alles tilfredshed.

Offentlig institutioner

Vi dækker hele landet døgnet rundt. Vi overholder gældende regler og hjælper med seriøs rådgivning på de emner og områder, hvor I søger viden. Jeres lokaler og institutioner er i sikre hænder med os om bord. Tryghed og sikkerhed er en tillidssag.