Kronborg Sikring

Brandjalousi til byggeri, kantine og
afskærmning

Brandjalousi fra Kronborg Sikring– det eneste jalousi testet og afprøvet for brand i Danmark. Faktisk er Kronborg Sikrings Brandjalousi det senest afprøvede Brandjalousi i hele Europa. Testen er foretaget ved DBI (Dansk Brandteknisk Institut).

Brandjalousiet er af høj kvalitet, og lever dermed op til de Europæiske godkendelsesstandarder. Dansk prøvningsrapport kan fremsendes.

Lad Thomas give et tilbud!

Ring direkte til Thomas, så vender han tilbage til dig med pris og tilbud på dit projekt indenfor 2 hverdage.

Du kan ringe til Thomas på tel. 8743 1211 eller mob. 2171 2288. Foretrækker du e-mail, skriv til thomas@kronborg-sikring.dk

Testet til brandklasse EI60

 Vores brandjalousi er testet efter de strenge krav i EI 60 testen, som garanterer, at konstruktionen på den ikke-opvarmede side maksimalt når en temperatur på 180 grader efter 60 minutters flammepåvirkning på 1000 grader.
 
Jalousiet sikrer mod både flammespredning og gennemtrængning af hede røggasser.

Et skridt foran udviklingen – topkvalitet til fornuftige priser

Bestil en pris på din næste brandjalousiløsning. Om du har brug for ét, to eller mange brandjalousier, så kan du være ganske sikker på, at du får den bedste kvalitet hos Kronborg Sikring – tilmed til den mest fornuftige pris. Bestil dit tilbud allerede i dag, og bliv fremtidssikret med din næste brandjalousiløsning. Det mest kompetente team er klar til at hjælpe dig på både telefon og e-mail. Vores hurtige respons sender dig sikkert videre.

Brandsikring og Tyverisikring i ét
Brandjalousiet giver brandsikring og tyverisikring i ét. Desuden fungerer det som fleksibel brandadskillelse i åbninger, hvor der er minimal plads, og det er let at integrere. Ud over at være flammemodstandsdygtigt, sikrer brandjalousiet også mod varmegennemstrømning. Kan praktisk benyttes til daglig betjening og sikring – ideel til storkøkkener og kantiner.

Din sikkerhed tæller
Ved signal fra brandalarmeringsanlæg, kører brandjalousiet ned og slutter til, således branden ikke udvikler sig igennem åbningen.
Ved ekstern styring af denne sikringsløsning kræver det, at der monteres sikkerhedskantsikring i bunden for at registrere eventuel personskade.

Nødstrømsforsyning anbefales.

Kontaktformular - Bestil tilbud

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Hvordan vil du helst kontaktes?

Kommentarer