Kronborg Sikring

Brandsikring

- når sikkerhed og tryghed
går op i en højere enhed.

Vores produktportefølje - sikring til fremtiden.

Med vores brandsikringsløsninger kan du føle dig tryg. Vi har de bedste produkter inden for tyveri og brand. Læs mere  om brandjalousier, brand- og røggardiner – og find den bedste løsning til dit projekt, hvad end det er kontorbygningen, storcentret, biografen, fitnesscentret eller noget helt femte. Vi skræddersyr altid den bedste løsning til det individuelle projekt. Og med – skræddersy – mener vi ikke en dyrere løsning. Men derimod at vores løsninger er så fleksible, at de altid kan tilpasses perfekt til det enkelte projekt.

Brandjalousi

Vores brandjalousi er der eneste, der er testet og afprøvet for brand i Danmark. Faktisk det senest afprøvede i hele Europa. Med brandjalousiet får du brandsikring og tyverisikring i ét.

Brandgardin

Vores brandgardiner opfylder de højeste brandkrav og er markedets mest fleksible løsning. De kræver ekstrem lidt plads og integreres nemt i både eksisterende og nye bygninger.

Røggardin

Røgafvisende i op til 120 minutter og integreres let i både eksisterende og nye bygninger. Kan også installeres ved flugtveje med en “strimmel åbning”.

Døgnservice

Kronborg Sikring tilbyder døgnservice, så du altid er sikret hurtig hjælp ved sikrings-problemer. Har du en servicekontrakt, kan vi desuden tilbyde en tilkaldegaranti på ned til 2 timer, men alle kan naturligvis gøre brug af vores døgnservice – med eller
uden servicekontrakt.

Servicekontrakt

Kronborg Sikrings support og service sikrer dig hurtig hjælp ved sikringsproblemer – hele døgnet. Hos os er det muligt at få en servicekontrakt med 2 timers tilkaldegaranti. Kontakt os allerede i dag for et tilbud på en servicekontrakt, der passer lige præcis til dine behov.

GPS-tracking

Vi har GPS tracking på vores servicebiler, så vi kan følge dem og hurtigt dirigere den nærmeste servicebil til en adresse med sikringsproblemer. Det er din tryghed som kunde, at vi hos Kronborg Sikring er på pletten – så hurtigt som muligt og uden unødig spildtid. Hos Kronborg Sikring sætter vi altid effektiviteten i højsædet.

Bestil tilbud

Har du brug for hjælp til at finde den sikringsløsning, der passer bedst til lige præcis dine behov, kan du altid bestille et tilbud online. Du kan selvfølgelig også kontakte os pr. telefon 7022 7044. Vi hjælper dig lynhurtigt videre.

Sådan arbejder vi.

1 Vores produkter tilpasses forholdene i de enkelte butikker og bygninger. I et tæt samarbejde med kunder, arkitekter, og etableringsvirksomheder, finder vi løsningen til den konkrete opgave. .
2 Kravene til sikrings-løsninger er blevet mere omfattende, hvilket er ensbetydende med mere tegningsmateriale og grundlæggende gennemgang af projekterne før produktion og montage.
3 Vores egenproduktion og mange års erfaring er en nødvendighed for at kunne skræddersy løsninger og produkter. Den enkelte kunde får altid helt personligt tilpasset support fra vores erfarne og kompetente projektledere og montører.