Kronborg Sikring

Kronborg Sikring

- når sikkerhed og tryghed
går op i en højere enhed.

Sikring til fremtiden

Vores produktportefølje.

Det er vores klare mål at være firmaet, der sætter niveauet for vores branche. Kravene til sikring bliver stadig større – derfor forsøger
vi altid at være et skridt foran udviklingen. Hos Kronborg Sikring tager vi udgangspunkt i den enkelte virksomhed og skræddersyr en
løsning, der matcher præcis dine behov.

Døgnservice

Kronborg Sikring tilbyder døgnservice, så du altid er sikret hurtig hjælp ved sikrings-problemer. Har du en servicekontrakt, kan vi desuden tilbyde en tilkaldegaranti på ned til 2 timer, men alle kan naturligvis gøre brug af vores døgnservice – med eller
uden servicekontrakt.

Servicekontrakt

Kronborg Sikrings support og service sikrer dig hurtig hjælp ved sikringsproblemer – hele døgnet. Hos os er det muligt at få en servicekontrakt med 2 timers tilkaldegaranti. Kontakt os allerede i dag for et tilbud på en servicekontrakt, der passer lige præcis til dine behov.

GPS-tracking

Vi har GPS tracking på vores servicebiler, så vi kan følge dem og hurtigt dirigere den nærmeste servicebil til en adresse med sikringsproblemer. Det er din tryghed som kunde, at vi hos Kronborg Sikring er på pletten – så hurtigt som muligt og uden unødig spildtid. Hos Kronborg Sikring sætter vi altid effektiviteten i højsædet.

Bestil tilbud

Har du brug for hjælp til at finde den sikringsløsning, der passer bedst til lige præcis dine behov, kan du altid bestille et tilbud online. Du kan selvfølgelig også kontakte os pr. telefon 7022 7044. Vi hjælper dig lynhurtigt videre.

Sådan arbejder vi.

1 Vores produkter tilpasses forholdene i de enkelte butikker og bygninger. I et tæt samarbejde med kunder, arkitekter, og etableringsvirksomheder, finder vi løsningen til den konkrete opgave. .
2 Kravene til sikrings-løsninger er blevet mere omfattende, hvilket er ensbetydende med mere tegningsmateriale og grundlæggende gennemgang af projekterne før produktion og montage.
3 Vores egenproduktion og mange års erfaring er en nødvendighed for at kunne skræddersy løsninger og produkter. Den enkelte kunde får altid helt personligt tilpasset support fra vores erfarne og kompetente projektledere og montører.