Kronborg Sikring

Persondataloven – Personfølsomme oplysninger i papirform skal opbevares aflåst

Personfølsomme oplysninger, der opbevares i papirform, skal være aflåst, når de ikke er i brug. Den nye EU persondataforordning træder i kraft den 25. maj 2018, så sørg for at få tjekket op på virksomhedens datahåndtering, inden det er for sent.

 

Har du styr på håndteringen af personfølsomme papirer?

Ifølge Persondataloven skal personfølsomme oplysninger i papirform opbevares aflåst, når de ikke er i brug. Det gælder faktisk også for data, der f.eks. opbevares på en USB-nøgle. Den skal ligeledes opbevares aflåst, når den ikke er i brug. Bemærk, I har måske personfølsomme oplysninger om både personale, kunder og samarbejdspartnere. Den nye Persondatalov træder i kraft meget snart, så det er med at få tjekket op på de sidste detaljer.

Kronborg Sikring kan hjælpe med at få styr på de sidste opbevaringsdetaljer. Vi kan f.eks. levere et skræddersyet sikringsskab, der gør det nemt at aflåse de personfølsomme dokumenter, så snart de ikke er i brug. Den praktiske hyldeinddeling i sikringsskabet gør det ligeledes let at få styr på inddelingen.

Det kan også være I allerede har en reol eller et separat rum, hvor I opbevarer personfølsomme dokumenter. I dette tilfælde kan vi levere rullegitter- eller rullejalousiløsninger, der kan lave en perfekt aflåsning. De fås selvfølgelig både med nøgle og kodetastatur.

Kontakt os for at snakke mere om præcis Jeres skræddersyede løsning.

Læs mere her.