Kronborg Sikring

Ståljalousi skaber tryghed hos avXperten

Kronborg Sikring har leveret en sikringsløsning til avXpertens nye serverrum efter avXperten.dk i november 2016 flyttede til nye lager- og kontorfaciliteter i Grenaa – et nybygget kontormiljø.

Der er stor fokus på IT-sikkerhed i disse tider, og derfor var indehaveren af avXperten.dk, Frederik Nielsen, heller ikke i tvivl om, at det nye serverrum skulle sikres med professionel hjælp.

”Det var helt naturligt for os at kontakte Kronborg Sikring, da det stod fast, at vi skulle til at etablere nyt serverrum. Kronborg Sikring har før hjulpet os med sikringsløsninger, og har altid ydet en kompetent og troværdig vejledning. Da vi sammen havde lagt os fast på en sikkerhedsløsning, som blandt andet inkluderede et ståljalousi, havde de også kompetencerne til at lave en god montage og installation, som vi er meget tilfredse med”, fortæller Frederik Nielsen.

Læs mere om avXperten og sikringsløsningen lige her.

 Stålgitter med galvaniserede stålprofiler

AvXperten valgte et ståljalousi med galvaniserede stålprofiler fra Kronborg Sikring.

”Med rullejalousier opnår vi en høj tyverisikring og en fuldstændig sikker lukning af serverrummet. Rullegitteret lever op til alle krav og klassificeringer, som forsikringen kræver. Desuden er gitteret let at bruge, og styres enkelt af en indbygget motor med nøglekontakt.
Vi har gennem hele processen følt os helt trygge og i gode hænder hos Kronborg Sikring. Derfor vil vi heller ikke tøve med at bruge Kronborg Sikring igen en anden gang”, slutter Frederik Nielsen.

Læs mere om Kronborg Sikrings sikringsløsninger lige her.