Kronborg Sikring

Rullejalousi - den perfekte sikringsløsning

Når det gælder sikkerheden i din butik eller på kontoret, er Kronborg Sikrings rullejalousi den perfekte sikringsløsning. 
Rullejalousier er ideelle til:

  • Sikring af facader i butikscentre
  • Opdeling, afskærmning og sikring på lager
  • Sikring af udendørs salgsområder
  • Sikring af store åbninger
  • Sikring af vinduer og døre
  • Sikringsporte

Er du nysgerrig efter en pris på din næste sikringsløsning med rullejalousi, er Kronborg Sikrings kompetente team klar til at hjælpe dig. Har du allerede målt op, kan du blot ringe eller skrive til os, og vi vil have pris og tilbud klar til dig i løbet af meget kort tid. Vi kommer også meget gerne ud til dig og vælger den bedste rullejalousiløsning til lige præcis dine sikringsbehov. Vi dækker hele Danmark!

Med rullejalousier opnås høj tyverisikring og endda perfekt visuelt syn til butikken, hvis det ønskes. Rullejalousier er som standard udført i stærkt galvaniseret stål. Der er mulighed for at vælge en pulverlakeret overflade, f.eks. i samme farve som butiksfacaden og den indvendige belysning. Rullejalousiløsningen fra Kronborg Sikring integreres derfor nemt i butiksmiljøet og giver et flot og moderne resultat.

Rullejalousiet PERFO er klassificeret i BLÅ sikringsklasse i henhold til Forsikring og Pension – tidligere SKAFOR.

Fremdrift sker via en 230V indbygget rørmotor, der dimensioneres efter størrelsen på rullejalousiet. Som standard til Kronborg Sikrings rullejalousier medfølger en praktisk nøglekontakt til den indvendige montage. Såfremt betjeningen skal sidde udvendigt anbefales kodetastatur til rullejalousi-sikringen.

Bestil dit tilbud allerede i dag! Kronborg Sikring ér din bedste løsning.

Bestil tilbud på rullejalousi!

Find vores kontaktinformationer lige her, eller udfyld formularen nedenfor.
Vi vender tilbage til dig med pris og tilbud på dit projekt indenfor 2 hverdage.

Kontaktformular - Bestil tilbud

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Hvordan vil du helst kontaktes?

Kommentarer