Kronborg Sikring

Håndtering af persondata

Har du forberedt dig på den nye persondatalov?

Opbevaring af personfølsomme oplysninger

Opbevarer du personfølsomme oplysninger i papirform om personale, kunder eller samarbejdspartnere? Så er det vigtigt, at du sætter dig ind i minimumskravene til datasikkerhed på området. Personfølsomme oplysninger på papir, skal, ifølge Persondataloven, opbevares aflåst, når de ikke er i brug. Det gælder også, hvis data f.eks. opbevares på en USB-nøgle – så skal denne ligeledes opbevares aflåst, når den ikke er i brug. Den nye EU persondataforordning træder i kraft den 25. maj 2018, så sørg for at få tjekket op på virksomhedens datahåndtering, inden det er for sent.

Sikringsskab til opbevaring
af personfølsomme
papirer

Kronborg Sikring kan tilbyde en skræddersyet løsning til opbevaring af personfølsomme papirer. Vælg f.eks. et sikringsskab lavet præcis efter dine mål og ønsker. Vi kommer naturligvis ud og måler op og sørger også for efterfølgende montering. Med et sikringsskab kan du i en fart få gemt de personfølsomme papirer væk, og med en praktisk hyldeinddeling kan du også hurtigt finde de rigtige papirer frem, når du skal bruge dem. Sikringsskabet kan også tilsluttes til alarmn.

Aflukket område eller opvearingsreol med rullegitter eller rullejalousi

Har I allerede et sted på kontoret, hvor I opbevarer personfølsomme papirer? Det mangler måske blot en aflåsningsmulighed? I dette tilfælde er rullegitter eller rullejalousi den perfekte løsning. De kan både monteres til at køre ned og aflukke for et specifik rum eller et specifikt område, Har I f.eks. en reol for enden af et stort rum, kan den nemt sikres med en front af rullegitter. Der kan også laves indelukke med rullegitter eller rullejalousi på flere sider, så de danner et rum til opbevaring.

Vil du have hjælp til at komme videre?

[dropcap]1[/dropcap] Send en e-mail til Thomas Holst Hansen på thomas@kronborg-sikring.dk. Eller: .

[dropcap]2[/dropcap] Ring til os på 7022 7044. Eller:

[dropcap]3[/dropcap] Udfyld kontaktformularen under fanen ‘kontakt’ i menuen øverst her på siden.