Kronborg Sikring er en af landets førende producenter af sikringsløsninger mod tyveri og brand. Vi har egen produktion i Lystrup ved Århus og leverer og reparerer i hele Danmark.

Kronborg Sikring blev stiftet i 1992, som et sikringsfirma med speciale inden for mekanisk sikring med rullegitre og rullejalousier. Siden starten har fokus været på at skabe fleksible løsninger til alle kunder. Denne erfaring gør os til en af landets absolut førende producenter og leverandør af rullegitre, rullejalousier og senest brandjalousier og brandgardiner.

For Kronborg Sikring er sikring en tillidssag, og derfor er vores omdrejningspunkt ærlighed og loyalitet. Vi forsøger altid at lave enkle løsninger, selvom vi møder komplicerede udfordringer.

Vi er medlem af Brancheportalen Building Supply, der er målrettet byggebranchen i Danmark.

Udvikling af sikring til fremtiden
Det er vores klare mål at være firmaet, som sætter niveauet for vores branche, hvilket stiller store krav til medarbejderne. Kravene til sikringen bliver stadig større. Derfor forsøger vi at være et skridt foran og i det mindste være på bølgelængde med udviklingen.

Individuelle løsninger som standard
Vores produkter tilpasses forholdene i de enkelte butikker og bygninger. I et tæt samarbejde med kunder, arkitekter og etableringsvirksomheder, finder vi løsningen til den konkrete opgave. Kravene til løsningerne er blevet mere omfattende, hvilket er ensbetydende med mere tegningsmateriale og grundlæggende gennemgang af projekterne før produktion og montage. Med individuelle løsninger som standard, er egen produktion og kompetent ”knowhow” en nødvendighed for at kunne ”skræddersy” løsninger og produkter til kunderne.

Kundens kontrol for godkendte produkter – Godkendt sikkerhed og kvalitet
Inden produkterne kan komme i betragtning til opsætning, skal de testes hos Teknologisk Institut. Herefter klassificeres de til de forskellige sikringsniveauer. Dette er kundens garanti for, at produkterne er seriøse og har forsikringsselskabernes accept for installering. Derudover produktudvikler vi til stadighed vore produkter for stabilitet og holdbarhed. Ligeledes køres der intern kvalitetskontrol på alle fronter, for konstant at følge op på, at produkt og installation stemmer overens. Certificering ligger i højsædet.

Kronborg Sikring er godkendt hos F&P (Forsikring og Pension), og er medlem af Sikkerhedssbranchen samt Dansk Forening for Passiv Brandsikring. Vores leverandører er nøje udvalgte udfra en række fastsatte kvalitetskrav.

Service – også efter ”fyraften”
De store krav til sikring og sikkerhed og betydningen heraf for kunderne betyder, at vi er parate 24 timer i døgnet for at afhjælpe pludselige opståede sikringsproblemer. Vi har en lang række forretningskæder som kunder, fordi vi er det sikre valg, som aldrig går på kompromis med service og support.

Medarbejderne i centrum
Med en stab på godt 20 medarbejdere fordelt på montage, produktion og administration, er indsigt, faglig kompetence og personlig udvikling vigtige elementer hos Kronborg Sikring. Fra første kontakt til endelig montage, skal kunden have en god oplevelse, hvor det leverede stemmer overens med det forventede.

Internationalt samarbejde
For at tilfredsstille vores krav til udvikling og løse efterspørgslen på specielle løsninger, har vi et solidt samarbejde med SLAETS fra Holland og HEROAL fra Tyskland. Vore leverandører og samarbejdspartnere er udvalgt efter parametrene: Seriøsitet, fleksibilitet og kvalitet.

Samarbejdspartnere: Dansk Gitterservice og Gittermand
Hvis du har spørgsmål omkring vores produkter, eller har brug for vejledning til at finde den bedste sikringsløsning til dine behov, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Vi leder lige nu efter en ny Montageleder til vores dygtige administrations-team på hovedkontoret i Lystrup ved Aarhus. Har du evnen og viljen til at gå forrest og lede dit team til de bedste resultater?

Så har vi jobbet til dig!

Dine vigtigste arbejds- og ansvarsområder:

 • ansvar for 5 sikringsmontører i fuldt udstyrede montagevogne
 • planlægning og bemanding af igangværende projekter/montageopgaver på Sjælland
 • tæt samarbejde med den anden montageleder, der har ansvaret for Jylland/Fyn
 • tæt samarbejde med kollegaerne i salgsafdelingen
 • personaleledelse og ansættelse af montører
 • rekvirering af vikarer ved spidsbelastning

Vi forventer, at du:

 • sætter kunden i centrum
 • har evnen til at lede og motivere dine medarbejdere
 • har faglig stolthed og ambitionerne til hele tiden at udvikle dig – sammen med teamet
 • har evnen til at planlægge, koordinere og bevare overblikket, så ethvert projekt styres i mål
 • kan arbejde selvstændigt og har handlekraften, så du kan få enderne til at nå sammen, lige meget hvilke udfordringer du møder
 • har stor fleksibilitet og hjælper den øvrige del af huset
 • har håndværksmæssig baggrund (et plus, men ikke et krav)

Til gengæld tilbyder vi:

 • en spændende og udfordrende stilling, hvor ingen dage er ens
 • faglig og personlig udvikling i en projektorienteret virksomhed
 • et godt arbejdsmiljø præget af gensidig respekt, arbejdsglæde, hjælpsomhed og højt humør
 • funktionæransættelse med pensionsordning og sundhedsforsikring
 • gode løn- og personaleforhold
 • fleksibilitet

Sådan ansøger du:
Vi gennemgår løbende ansøgningerne og ansætter med start snarest muligt.
Mail din ansøgning med det samme mærket ”Montageleder” til: claus@kronborg-sikring.dk.

Holdninger

 • Kronborg Sikring overholder aftaler og gældende regler.
 • Kronborg Sikring går altid den direkte vej til målet.
 • Kronborg Sikring søger enkle løsninger, hvor der er komplicerede udfordringer.
 • Kronborg Sikring respekterer andre, personligt og fagligt.
 • Kronborg Sikring behandler andre, som vi selv vil behandles.
 • Kronborg Sikring er kun mennesker som også begår fejl.
 • Kronborg Sikring er ærlige overfor kunder, leverandører, kollegaer og os selv.

Visioner & Mål

 • Vores vision er at være Danmarks førende producent og leverandør inden for mekanisk sikring.
 • Kundernes og medarbejdernes første valg i vores branche.
 • Fortsat at kunne tiltrække og fastholde gode og engagerede medarbejdere, som tager ansvar både personligt og professionelt.

Vi er medlem af Sikkerhedsbranchen, og det er din garanti for en professionel samarbejdspartner. Sikkerhedsbranchen – Den Danske Brancheforening for Sikkerhed og Sikring – er en interesseorganisation, der består af virksomheder, der arbejder professionelt med sikkerhed og sikring. Foruden at varetage medlemmernes interesser har Sikkerhedsbranchen ligeledes til opgave at informere om sikring og tryghed samt sætte sikkerhedspolitiske emner på dagsordenen.

Brancheforeningen blev stiftet i 1992. Foreningens over 300 medlemmer tegner sig i dag for ca. 90 % af markedets totale omsætning. Dermed fremstår Sikkerhedsbranchen som en særdeles stærk aktør.

En troværdig samarbejdspartner
Alle Sikkerhedsbranchens medlemmer lever op til foreningens etiske regelsæt, og det sikrer medlemmernes kunder seriøse og professionelle samarbejdspartnere såvel og garanteret fortrolighed om kundernes sikring.

Læs mere om Sikkerhedsbranchen på sikkerhedsbranchen.dk.

Kronborg Sikring A/S har en professionel bestyrelse. Der afholdes 4 bestyrelsesmøder og 1 generalforsamling årligt.

Bestyrelsen består af:

Jens Jerslev
Partner i advokatfirmaet Bech-Bruun.

Send e-mail til Jens

Toni Olesen
Salgschef ved Expedit.

Send e-mail til Toni

Claus Lund
Ejer og Direktør, Kronborg Sikring.

Send e-mail til Claus

Thomas Holst-Hansen
Salg, Projekt og Marketing ved Kronborg Sikring.

Send e-mail til Thomas

Revisionsfirma
Kronborg Sikring anvender revisionsfirmaet Deloitte repræsenteret af Jacob Nørmark.

Send e-mail til Jacob

Medarbejderne er vores vigtigste ressource. Vores nøje udvalgte mandskab inden for hver deres felt sikrer kyndig rådgivning, produktion og montage.

Mød vores team lige her.

Vores live webcam giver dig muligheden for at følge med i, hvad der sker ved Kronborg Sikring lige nu. Se vores live webcam lige her.
For Kronborg Sikring gælder det om være så effektive som muligt, således alle reparationer bliver lavet hurtigst muligt.

Derfor har vi GPS tracking på vores servicebiler, så vi kan følge dem og hurtigt dirigere den nærmeste servicebil til den pågældende adresse. Det er din tryghed som kunde, at vi hos Kronborg Sikring er på pletten – så hurtigt som muligt og uden unødig spildtid.

Besøg vores GPS-tracking lige her.